OTVORENA RANA, SUZE FALĆINELIJA: Kad sam mu video nogu... Trebalo je da igra šah ako neće da ga boli! Stanković o povredi Italijana

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 21:13

OTVORENA RANA, SUZE FALĆINELIJA: "Kad sam mu video nogu... Trebalo je da igra šah ako neće da ga boli!" Stanković o povredi Italijana

Italijan je u 86. minutu napustio teren.

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da savladaju Partizan i po svemu sudeći stave tačku na ovosezonsku šampionsku trku. Iako nije sve gotovo, +12 bodova prednosti su veliki zalog za nastavak Superlige Srbije.

Izabranici Dejana Stankovića slavili su "minimalcem" a jedini pogodak na meču posle prekida postigao je Mirko Ivanić u 58. minutu.

Bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obzira na pobedu i nova tri boda, izalazak iz igre i povreda Dijega Falćinelija je ono što je zabrinulo Stankovića. Italijan je u 86. minutu sa bolnom grimasom na licu napustio teren, a o kakvoj povredi se radi saznaće se nakon dodatnih pregleda.

Budnom oku jednom od fotografa koji su bili na stadionu nije promakao trenutak kada je Falćineli napuštao teren, a bolna grimasa i ruka na zglobu su samo dodatan razlog za glavobolju šefa struke crveno-belih.

Stanković je na konferenciji malo u šalji, malo u zbilji, prokomentarisao maler Italijana i poručio je da se nada da nije najgore:

- Kad sam video nogu Falćinelija, ima otvorenu ranu, dobro da mu nije pukla noga. Njegove suze, bol, nije mi bilo dobro kad sam video. Videćemo, samo se nadam da nije gore od tog udarca i te rasekotine. Rekao sam mu: "Dijego, trebalo je da igraš šah ako nisi hteo da te boli nešto." Kroz šalu, naravno - rekao je Stanković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.