Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJGLASNIJI TERZIĆEV KRITIČAR PONOVO U AKCIJI: Obistinilo se sve što sam govorio, uništili su klub!

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović izneo je novi niz teških optužbi na račun generalnog sekretara Zvezdana Terzića.

- Šta su uradili sa klubom? Uništili su ga. Nažalost, obistinilo se sve što sam govorio. Bio sam u loži Zvezdinih zvezda na utakmici protiv Radničkog. Video sam šta narod misli o njima. Sve što su im ljudi skandirali govori o njima i o tome kako su radili prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << šest meseci. Najveći krivac za sadašnju situaciju u Zvezdi jeste Zvezdan Terzić! Mora da ode iz kluba. Bio je bog i batina, pa bi trebalo da preuzme odgovornost za ono što je radio. Imao je podršku navijača, a sad je i nju izgubio – rekao je Nikola Mijailović u izjavi za Kurir.
Nikola Mijailović je rekao da Luka Jović ne pripada Crvenoj zvezdi u potpunosti, već samo 30 procenata, dok je ostatak prodat ‘za siću’.
- Pitam se kada će odgovarati za procente. Deca su prodata za siću. Mali Luka Jović je samo 30 odsto u vlasništvu Crvene zvezde. Ostalih 70 posto je prodato za 1,1 milion evra jer su jurili licencu. Ima klauzulu da mora da igra i zato je u timu. Malog Rajkovića i Grujića uzeo je bivši direktor Stojadinović, koji slavi titulu sa Partizanom. Meni to nije normalno. Doktor je šao u istoriju kao prvi čovek sa kojim je Zvezda u julu ispala iz Evrope – rekao je popularni ‘Džoni’.
Mijailović je na kraju bio precizan ko bi jedini mogao da klub izvuče iz ovako teške finansijske situacije.
- Čović je jedini čovek koji stvari može da dovede u red. On zna posao i hteo je da se prihvati posla, ali su ga ovi što su sada u klubu isprašili. Nisu mogli sebe da pronađu u njegovom sistemu. Ostali bi bez taljenja i procenata – zaključio je Nikola Mijailović.
The post NAJGLASNIJI TERZIĆEV KRITIČAR PONOVO U AKCIJI: Obistinilo se sve što sam govorio, uništili su klub! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.