Čović na pitanje da li će biti predsednik Zvezde: Znate vi dobro koga to treba da pitate

Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović na pitanje da li će biti predsednik Zvezde: Znate vi dobro koga to treba da pitate

Nejasna situacija u Ljutice Bogdana

Skoro četiri sata neizvesnosti u vezi sa vanrednim sastankom Upravnog odbora Crvene zvezde i gomila pitanja koja su ostala bez odgovora i po njegovom završetku. Barem formalnom, pošto je većina članova Upravnog odbora napustila stadion "Rajko Mitić" i otišla u nepoznatom pravcu pre no što je javnosti saopštila o čemu se pričalo i šta je odlučeno.

Čini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se da po onom glavnom pitanju saglasnosti nije bilo. Pojedini mediji izvestili su da je Nebojša Čović, prvi čovek crveno-belog košarkaškog kluba, već potvrđen kao novi predsednik fudbalske sekcije, ali je ta informacija demantovana, iako i dalje figurira kao sasvim moguće rešenje.

Jedino što su novinari uspeli da upitaju članove uprave kluba dok su izlazili sa stadiona bilo je baš da li će Čović sesti u predsedničku fotelju u Ljutice Bogdana. Sam Čović kratko je odgovorio: "Znate vi koga to treba da pitate".

Podsetimo, nešto pre Čovića i većine delegata stadion su napustili generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović. Aktuelni predsednik Svetozar Mijailović otkrio je da su Terzić i Božović iz moralnih razloga nudili ostavku, ali da su one odbijene.

Prema poslednjim informacijama popularni Grof će ostati na mestu šefa struke, jer je Upravno odbor jednoglasno podržao nastavak saradnje sa trenerom prvog tima.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.