Uprava Zvezde i Grof ostaju, nastavak Odbora u ponedeljak

Izvor: Blic, 02.Avg.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava Zvezde i Grof ostaju, nastavak Odbora u ponedeljak

Sa Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda izašli su trener Miodrag Grof Božović i generalni direktor Zvezdan Terzić, a informacija je da neće biti promena u tom telu.

Terzić je po izlasku iz sale rekao novinarima da je u pitanju mala pauza, dok postoji informacija da je Grof ponudio ostavku, a da navijači traže odlazak Terzića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nakon toga, sastanak su napustili i Branislav Đurđević i Nebojša Čović koji je na pitanje, da li ćete biti predsednik kluba odgovorio: "Znate koga to treba da pitate".

Sastanak je završen bez konkretnih odluka, a njegov nastavak očekuje se u ponedeljak. Jedino što je izvesno jeste to da Grof Božović, za sada, ostaje trener.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mijailović: Terzić i Grof nudili ostavke na Upravnom odboru, ali su odbijene

Izvor: Blic, 02.Avg.2015

Sa Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda prvi su izašli trener Miodrag Grof Božović i generalni direktor Zvezdan Terzić, a predsednik kluba Svetozar Mijailović izjavio je posle sastanka da su njih dvojica ponudili ostavke, ali da nisu prihvaćene...Terzić je po izlasku iz sale rekao novinarima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.