Drama na Marakani dostiže vrhunac – Terzić i Božović odjurili sa stadiona

Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na Marakani dostiže vrhunac – Terzić i Božović odjurili sa stadiona

Upravni odbor još traje

Neizvesnost u Ljutice Bogdana, a drama tek dostiže vrhunac. Vanredna i hitna sednica Upravnog odbora traje već tri i po sata, ali su stadion “Rajko Mitić“ napustili generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović. Oni su ekspresno uleteli u automobil, pre toga se poljubivši kao da označavaju kraj saradnje.

Pre nego što je Terzić ušao u kola samo je dobacio: "Imamo pauzu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Grofa Božovića je u već upaljenom automobilu čekao vozač i on nije bio spreman da daje izjave, pa javnost može samo da spekuliše da li poljubac i pozdrav dvojice odgovornih ljudi znači da su oni - ili barem jedan od njih - završili misiju u Crvenoj zvezdi?

Ostatak UO predvođen Slavišom Kokezom i Nebojšom Čovićem, za koga se sve glasnije priča da će preuzeti dizgine kluba u ruke, nastavio je razgovore. Na “Marakani“ je i Čovićev zet Miloš Ninković što samo pojačava sumnju da će predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda dobiti najjaču funkciju i u fudbalskoj sekciji.

Ostanite uz MOZZART Sport koji će sve vreme izveštavati sa stadiona "Rajko Mitić".

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović na pitanje da li će biti predsednik Zvezde: Znate vi dobro koga to treba da pitate

Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2015

Nejasna situacija u Ljutice Bogdana..Skoro četiri sata neizvesnosti u vezi sa vanrednim sastankom Upravnog odbora Crvene zvezde i gomila pitanja koja su ostala bez odgovora i po njegovom završetku. Barem formalnom, pošto je većina članova Upravnog odbora napustila stadion "Rajko Mitić" i otišla...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.