Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEDNICA UO TRAJE SATIMA: Terzić i Grof otišli, uz poljubac i rukovanje? Za rastanak?

Vanredna i hitna sednica Upravnog odbora traje oko četiri sata, ali su stadion “Rajko Mitić“ već  napustili generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović.

 
U velikoj žurbi su izleteli napolje i uleteli u automobile, pre toga se poljubivši kao da označavaju kraj saradnje – piše MocartSport.
Postavlja se pitanje da li poljubac i pozdrav dvojice >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Terzića i Grofa značio kraj saradnje obojice u Zvezdi ili jednog od njih?
Slaviša Kokeza i NebojšaČović predvode UO, za koga se priča da će dobiti najjaču funkciju u klubu. Na licu mesta je i Čovićev zet Miloš Ninković…
Terzić je izbegao i sastanak sa Delijama…
The post SEDNICA UO TRAJE SATIMA: Terzić i Grof otišli, uz poljubac i rukovanje? Za rastanak? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Zvezdi sastančili, status kvo!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015

Maratonska vanredna sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda biće nastavljena u ponedeljak a posle mnogo (dez)informacija zaključak je da danas nije donesena nikakva epohalna odluka...Očajan početak nove sezone aktuelnog vicešampiona Srbije kulminirao je remijem u trećem kolu Superlige sa niškim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.