Kraj sezone za košarkaše Vojvodine (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 11:36

Kraj sezone za košarkaše Vojvodine (AUDIO)

Košarkaši Vojvodine imaju odličnu sezonu iza sebe, osvojili su Košarkašku ligu Srbije, igrali su u polufinalu kupa „Radivoja Koraća“ i finalu regionalne ABA 2 lige.
Čelnici novosadskog kluba leta 2022. godine odlučili su da na mesto prvog trenera postave mladog stručnjaka Miloša Isakova Kovačevića. Tada je i napravljen petogodišnji plan koji je imao za cilj da Vojvodina pozitivno posluje, a da na kraju tog ciklusa izbori plasman u najviši rang regionalne košarke. Prilika za taj uspeh stigla je mnogo ranije nego što se očekivalo.
Košarkaši Vojvodine osvojili su prvi trofej šampiona Košarkaške lige Srbije sa čak 26 pobeda u 30 utakmica, od toga 12 vezanih trijumfa u završnici sezone. Dobar...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.