Izvor: Blic, 24.Maj.2024, 11:38

Nedelja Turske: Spoj evropske i azijske kulinarske tradicije u restoranu "Supreme Steak"

Restoran „Steak Supreme” će narednih dana, od 27. maja do 9. juna, biti domaćin turskim gastro majstorima, koji za goste restorana pripremaju probrane specijalitete iz njihove bogate kulinarske tradicije. Manifestacija se organizuje na inicijativu Ambasade Republike Turske u Beogradu i održava se već tri godine zaredom. Ove godine, izabrali su da se upravo u meni ovog restorana uvrste neka od najkvalitetnijih jela koja spajaju Istok i Zapad, odnosno Aziju i Evropu, sa naglaskom na izmirske specijalitete. Pored Beograda, u ovu globalnu akciju promocije turske gastronomske ponude uključeni su brojni gradovi širom sveta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nedelja Turske: Spoj evropske i azijske kulinarske tradicije u restoranu „Supreme Steak”

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2024

Restoran „Steak Supreme” će narednih dana, od 27. maja do 9. juna, biti domaćin turskim gastro majstorima, koji za goste restorana pripremaju probrane specijalitete iz njihove bogate kulinarske tradicije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.