Carinik na Batrovcima je rutinski proveravao italijanski “krajsler”, kada je ugledao rezervnu gumu. Smesta je uhapsio vozača! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jan.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinik na Batrovcima je rutinski proveravao italijanski “krajsler”, kada je ugledao rezervnu gumu. Smesta je uhapsio vozača! (FOTO)

Carinici su juče na graničnom prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, zaplenili gotovo 33 kilograma marihuane.

Droga je otkrivena na izlazu iz zemlje, kada je analizom rizika za detaljnu kontrolu izdvojen automobil "krajsler grand vojager" italijanskih registarskih oznaka.

Pomenutim automobilom je sam putovao italijanski državljanin (46) albanskog porekla.

Foto: Uprava carina

Prilikom detaljne kontrole, carinici su primetili neke nepravilnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u prtljažniku, zbog čega je usledio i pregled mobilnim skenerom. Analiza slike sa skenera potvrdila je sumnje carinika, pa je daljim pregledom, ispod prostora predviđenog za rezervnu gumu, otkriven specijalno napravljeni "bunker“ namenjen krijumčarenju.

Foto: Uprava carina

Iz tog „bunkera“ izvađeno je 60 paketa oblepljenih plastičnom folijom u kojima se, kako je utvrđeno merenjem, nalazilo ukupno 32.802 grama marihune.

Dalju istragu u ovom slučaju preuzeće policija i tužilaštvo.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.