JAKO NEOČEKIVANA REAKCIJA: Kako biste se vi snašli u ovoj situaciji? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 18:16

JAKO NEOČEKIVANA REAKCIJA: Kako biste se vi snašli u ovoj situaciji? (VIDEO)

Vrlo mirna i staložena.

Nezgodne situacije u saobraćaju se dešavaju svakodnevno, ali ova je neobična iz dva razloga.

Prvo, kao da je jedan od učesnika hteo odjednom da pokaže veštine manevrisanja, i drugo, žena koja je izbegla sudar ostala je smirena kao da se ništa posebno nije desilo.

U Teksasu (sudeći prema tablicama) vozač jednog SUV-a je, čini se, izgubio kontrolu nad automobilom marke Chevrolet Suburban. Nekako je uspeo da pređe u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << susednu traku i u jednom trenutku se čak postavio popreko, kao da je hteo da spreči vozilo iza njega da prođe.

Upravo za volanom tog drugog vozila, nalazila se žena čijom kamerom je ceo incident zabeležen.

Ona je, naime, ostala savršeno smirena u situaciji koja je potencijalno mogla da joj ugrozi život. Umesto da paniči, u trenutku kada ju je SUV "pritisnuo", ona je okrenula volan nadesno i zadržala ga tako.

Automobili su se razdvojili, a žena je uspela da se izvuče iz nezgodne situacije još jednom skrenuvši, naglo zakočivši, i naposletku sačekavši malo da bi izbegla sudar. Zaista, smirenost vredna divljenja.
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.