Izvor: Kamatica.com, 03.Jul.2023, 14:31

Evo koliko trenutno košta gorivo kod nas, u komšiluku i Evropi

Sezona odmora je uveliko počela i mnogi se spremaju na putovanje automobilom. Gorivo je pritom važna stavka, a činjenica je i da se cena značajno razlikuje po zemljama. Nikako nije isto da li punite rezervoar u Srbiji, Hrvatskoj, Grčkoj, Bugarskoj ili Nemačkoj i Turskoj...
Pogledaj vesti o: Cena goriva,   Grčka,   Turska

Nastavak na Kamatica.com...






Povezane vesti

"Ranije sam do "čepa" punio u BiH, a sad u Hrvatskoj? Ovo skoro nije viđeno: "Izbegavali smo godinama točenje po Dalmaciji, a ovo je potpuni obrt"

Izvor: Blic, 04.Jul.2023, 12:33

Sezona odmora je uveliko počela i mnogi koji automobilom putuju na more kalkulišu gde će i koliko točiti goriva. Hiljade Srba svake godine hrli na hrvatsko primorje i godinama unazad su zaobilazili ovu zemlju kada je u pitanju gorivo. Cena po litru bila je veća i po 50 dinara, a sada imamo obrt.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.