Predstavljen Bugatti Chiron Sport Les Légendes du Ciel inspirisan avionima FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 26.Nov.2020, 19:49

Predstavljen Bugatti Chiron Sport Les Légendes du Ciel inspirisan avionima FOTO/VIDEO

Bugatti verzijom Chirona Sport pod nazivom Les Légendes du Ciel proslavlja svoj uspeh u avioindustriji i trkama s početka 20. veka.

Bugatti namerava da proizvede 20 primeraka modela Chiron Sport Les Légendes du Ciel od kojih će svaki koštati 2,88 miliona evra.

Automobil je lakiran u mat sivu boju koju Bugatti naziva Gris Serpent, a sadrži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i široku belu liniju koja ide preko karoserije.

Na bokovima su boje francuske zastave, plava, bela i crvena i one se nalaze odmah iza prednjih blatobrana.

Pogon je preuzet o Chirona Sport, a radi se o 8,0-litarskom W16 motoru koji razvija 1.479 KS i 1.600 KS obrtnog momenta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Predstavljen Bugatti Chirom inspirisan avionima

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2020, 08:50

Bugatti verzijom Chirona Sport pod nazivom Les Légendes du Ciel proslavlja svoj uspjeh u avioindustriji i trkama s početka 20. vijeka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.