Velike gužve na Ibarskoj magistrali

Izvor: S media, 01.Maj.2010, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velike gužve na Ibarskoj magistrali

Zbog prvomajskog uranka i odlaska mnogobrojnih Beogradjana van grada jutros je na saobraćajnicama zabeležen pojačan intezitet saobraćaja i gužve, a posebno je opterećena Ibarska magistrala, rečeno je u saobraćajnoj policiji i Auto-moto savezu Srbije.

Gužve su zabeležene na svim izlazima iz glavnog grada Srbije, na auto-putu kod naplatne rampe Bubanj potok, na delu od Surčina ka Ostružničkoj petlji, dok je na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ibarskoj magistrali najveća gužva, rečeno je u tim službama.

Nadležni očekuju da će ubrzo saobraćaj na tim pravcima biti normalizovan, a gužvu ponovo očekuju večeras, kada će izletnici početi da se vraćaju kućama.

U samom gradu, osim na potezu od sajma prema Ibarskoj magistrali, nema gužvi u saobraćaju, rečeno je Tanjugu u "Žutom" taksiju.

Na graničnim prelazima, na ulazima i izlazima iz zemlje, nema gužvi i zadržavanja su uobičajena, od 20 do 30 minuta.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roštilj, priroda i manji incidenti

Izvor: B92, 01.Maj.2010

Beograd -- Građani Srbije Prvi maj uglavnom proveli na izletištima. U Beogradu zabeleženo nekoliko tuča, ali bez većih posledica, kažu za B92 u Hitnoj pomoći...Prvi maj u Srbiji obeležio je slab odziv radnika na sindikalne proteste, ali i povećan broj intervencija Hitne pomoći, naročito na...

Nastavak na B92...

Stanje na putevima: Velike gužve zbog prvomajskog uranka

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Maj.2010

BEOGRAD - Zbog prvomajskog uranka i odlazaka van grada, na saobraćajnicama je zabeležen pojačan intezitet saobraćaja i gužve. Posebno je opterećena Ibarska magistrala.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.