Vozaču BMW, u kome je poginulo troje mladih, određen pritvor

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozaču "BMW", u kome je poginulo troje mladih, određen pritvor

Dušanu Jovanoviću vozaču "BMW" koji je izazvao saobrćajnu nesreću u kojoj su poginuli Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) određen je pritvor do 30 dana.

On je danas saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu koje je predložilo pritvor, a koji mu je odredio sudija za prethodni postupak Višeg suda.

Na saslušanju je priznao, kako "Blic" saznaje, da je vozi automobil bez dozvole i da je pio.

Saobraćajna nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se desila preksinoć kada je Jovanović vozeći "BMW"  uleteo u Dunav u 3.50 sati  na prilaznom kolovozu restorana “Carska ohota” na Adi huji. On je prošao bez povreda.

Iz potopljenog automobila osim njega uspeo je da izađe sa suvozačkog mesta Luka Višnjić (20), kome je bila slomljena desna ruka, kao i Milica Jokić (18) sa zadnjeg sedišta.

Na zadnjem sedištu su se udavili Nemanja i maloletna Anstasija, dok je Miloš umro u gepeku, gde je sam ušao nepostredno pre nesreće, jer za njega nije bilo mesta u automobilu.

Ova grupa mladih je krenula sa žurke kod Prve beogradske gimnazije, ka kafićima na Adi huji.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIZNAO DA JE PIO: Vozaču "BMW", u kome je poginulo troje mladih, određen pritvor

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014

Dušanu Jovanoviću vozaču "BMW" koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) određen je pritvor do 30 dana...On je danas saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu koje je predložilo pritvor, a koji mu je odredio sudija...

Nastavak na 24sata...

Vozaču BMW pritvor do 30 dana

Izvor: B92, 23.Nov.2014

Vozaču BMW-a D.J. (19) određen je pritvor do 30 dana, nakon saobraćajne nesreće na beogradskoj Adi Huji u kojoj je poginulo troje njegovih prijatelja...D.J. je saslušan u Višem tužilaštvu, a pritvor mu je odredio sudija za prethodni postupak Višeg suda na predlog Tužilaštva...Sudija za prethodni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.