Vozači Porschea imaju najviše kaznenih bodova, tu su i BMW, Audi, Tesla

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 18:41

Vozači Porschea imaju najviše kaznenih bodova, tu su i BMW, Audi, Tesla

Najviše prekršajnih bodova u Nemačkoj imaju vozači Porschea.

Oko jedanaest odsto vlasnika sportskih automobila navodi da imaju prekršajne ​​poene pri sklapanju osiguranja automobila, navodi Check24.

Cena osiguranja zavisi i od broja prekršajnih poena kod mnogih osiguravača. Vlasnici Jaguara (9,6 odsto), Audija, BMW -a i Land Rovera (svaki po 8,2 odsto) završavaju u prvih pet. Sa udelom od 7,3 odsto, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tesla je među prvih deset.

Najmanje bodova imaju vozači iz Mitsubishija, Pežoa i Renoa (po 5,5%), dok su vozači iz Fiata i Dacije blizu 5,6, odnosno 5,7%.

Očigledno, što su automobili skuplji i bolji, vozači su nedisciplinovani. Prosečan vozač sa prekršajnim poenima je 6,5 odsto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.