Vozači Porschea imaju najviše kaznenih bodova, tu su i BMW, Audi, Tesla

Najviše prekršajnih bodova u Nemačkoj imaju vozači Porschea.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 04.08.2021.

18:45

Vozači Porschea imaju najviše kaznenih bodova, tu su i BMW, Audi, Tesla
(Foto: Porsche)

Oko jedanaest odsto vlasnika sportskih automobila navodi da imaju prekršajne ​​poene pri sklapanju osiguranja automobila, navodi Check24.

Cena osiguranja zavisi i od broja prekršajnih poena kod mnogih osiguravača. Vlasnici Jaguara (9,6 odsto), Audija, BMW -a i Land Rovera (svaki po 8,2 odsto) završavaju u prvih pet. Sa udelom od 7,3 odsto, Tesla je među prvih deset.

Najmanje bodova imaju vozači iz Mitsubishija, Pežoa i Renoa (po 5,5%), dok su vozači iz Fiata i Dacije blizu 5,6, odnosno 5,7%.

Očigledno, što su automobili skuplji i bolji, vozači su nedisciplinovani. Prosečan vozač sa prekršajnim poenima je 6,5 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: