Izvor: Tech-Lifestyle.com, 12.Jan.2018, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz svaki kupljen novi BMW – 5 godina BMW Service Inclusive

U 2018. godini BMW Srbija nastavlja standardnu uslugu Service Inclusive (BSI) za sve kupce novih BMW automobila. Ovaj paket usluga podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 km. To znači da će u ovom periodu kupci novih BMW vozila uživati u vožnji bez ikakvih briga o održavanju ili servisiranju.
Paketom Service Inclusive obuhvaćene su sledeće besplatne usluge:
• Servis/zamena motornog ulja i filtera ulja,
• Servis/zamena filtera vazduha,
• Servis/zamena filtera goriva,
• Servis/zamena mikro filtera,
• Servis/zamena svećica,
• Servis/zamena kočne tečnosti,
• Detaljna provera vozila u skladu sa servisnom knjižicom.
BMW Service Inclusive odnosi se na sve BMW modele koji su u ponudi. Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljama, što predstavlja dodatnu pogodnost za vlasnika vozila jer osigurava održavanje vozila u skladu sa BMW standardima bez obzira na teritoriju na kojoj se zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu.
Pravo na korišćenje BMW Service Inclusive paketa usluga se završava kada se dostigne jedno od dva ograničenja – pređenih 100.000 kilometara ili 5 godina. Ako vozilo bude prodato pre nego što se ovi uslovi ispune, pravo na korišćenje usluga se prebacuje na novog vlasnika i ostaje na snazi dok se jedno od ograničenja ne ispuni. Uz Service Inclusive paket značajno se usporava smanjenje vrednosti vozila. Automobil sa važećim paketom Service Inclusive, prilikom dalje prodaje, ima veću vrednost u odnosu na druga vozila, zato BMW Service Inclusive paket nije koristan samo sadašnjim vlasnicima vozila, već i narednim vlasnicima u toku trajanja paketa.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Povezane vesti

Novi MINI uz SERVICE INCLUSIVE u trajanju od 4 godine

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 12.Jan.2018

I u 2018. godini MINI Srbija nastavlja sa uslugom Service Inclusive (MSI) za sve kupce novih MINI automobila. Ovaj paket usluga podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od četiri godine ili do pređenih 60.000 km. To znači da će u ovom periodu kupci novih MINI vozila uživati u vožnji...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.