Saradnja Saaba i BMW-a na novim tehnologijama

Izvor: S media, 27.Sep.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja "Saaba" i BMW-a na novim tehnologijama

Kompanija "Saab" i nemački BMW najavili su da će potpisati ugovor o saradnji na osnovu koje će posrnula švedska firma dobiti pristup BMW tehnologijama i proizvodnji delova za automobile, najavili su lokalni mediji.

"Saab", koga je početkom ove godine preuzeo holandski proizvodjač luksuznih automobila "Spajker", i BMW trebalo bi da potpišu ugvor o saradnji u sredu, objavio je holandski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << radio NOS, pozivajući se na izvore u obe kompanije.

U junu su švedski mediji objavili da "Saab" pregovara sa BMW-om o korišćenju njegovih motora i prenosnih sistema u novoj verziji modela "saab 9-2".

Uprava "Spajkera" najavila je u junu da pregovara sa nekoliko mogućih partnera i da bi odluka o saradnji mogla biti doneta do kraja godine.

Zvanični predstavnici "Saaba" i BMW-a za sada nisu komentarisali medijske izveštaje.

Tanjug
Pogledaj vesti o: Saab

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saradnja 'Saaba' i BMW-a na novim tehnologijama

Izvor: SrbijaNet.rs, 27.Sep.2010

Kompanija "Saab" i nemački BMW najavili su da će potpisati ugovor o saradnji na osnovu koje će posrnula švedska firma dobiti pristup BMW tehnologijama i proizvodnji delova za automobile, najavili su lokalni mediji. "Saab", koga je početkom ove godine preuzeo holandski proizvodjač luksuznih

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Saab dobio pristup BMW-ovim tehnologijama

Izvor: AutoBrief.com, 27.Sep.2010

Kompanija "Sab" i nemački BMW najavili su da će potpisati ugovor o saradnji na osnovu koje će posrnula švedska firma dobiti pristup BMW tehnologijama i proizvodnji delova za automobile ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.