Izvor: Blic, 15.Okt.2023, 15:06

OVO SU OTAC I ĆERKA IZ BMW KOJI SE ZAKUCAO U DRVO Radiša dao Danijeli (18) da vozi bez dozvole, ona izgubila kontrolu, pa sleteli sa puta (FOTO)

Radiša P. (48) poginuo je sinoć u Bogatiću kada se sa svadbe vraćao sa svojom ćerkom Danijelom P. (18), koja je vozila bez položenog vozačkog ispita. Devojka je prebačena u bolnicu u Beogradu i njoj se lekari bore za život.
Pogledaj vesti o: BMW,   Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO SU OTAC I ĆERKA KOJI SU SE U BOGATIĆU ZAKUCALI U DRVO: Da li je ovo razlog zašto je tinejdžerka vozila bez dozvole?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023

Muškarac (48) poginuo je sinoć u Bogatiću kada se sa svadbe vraćao sa svojom ćerkom (18), koja je vozila bez položenog vozačkog ispita. Devojka je prebačena u bolnicu u Beogradu i njoj se lekari bore za život...Nesrećni čovek je bio suvozač u vozilu kojim je bez položenog vozačkog ispita...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

On je poginuo kod Bogatića: Radiša (48) dao Danijeli (18) da vozi BMW, a ona sletela s puta i zakucala se u drvo! (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 15.Okt.2023

Devojka je zadobila teške povrede i prebačena je u Beograd gde se lekari bore za njen život

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.