Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2021, 13:47

Novosađanin pucao iz pištolja u svadbenoj koloni iz svog BMW-a

Mladić S. B. (23) iz Beočina u nedelju 27. juna oko 14 sati pucao je iz svog automobila na Bulevaru oslobođenja, kod Merkatora. On je bio u svadbenoj koloni, a ubrzo nakon incidenta uhapšen je zahvaljujući prijavi građana.
Naime, sumnja se da je S.B. vozeći automobil marke BMW, dok je kolona vozila jedne svadbe prolazila Bulevarom, u blizini Merkatora, iz startnog pištolja ispalio nekoliko hitaca u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vazduh.
Policija je reagovala po prijavi građana o pucnjavi. Osumnjičeni je brzo pronađen, zaustaviljen i priveden. U njegovom automobilu pronađen je startni pištolj i 25 metaka čije posedovanje nije dozvoljeno, dok su čaure pronađene i na Bulevaru oslobođenja, piše 021.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti sproveden u tužilaštvo na saslušanje. Protiv ovog mladića će biti podneta krivična prijava za nedozvoljeno posedovanje oružja i municije.
Ide gas: Vulin obećao da će mafiji zagorčati život

Pogledaj vesti o: BMW,   Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

UPROPASTI ČOVEK VESELJE: Mladić iz Beočina zapucao iz startnog pištolja u svadbenoj koloni, policija reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2021

Srećom, nije niko povređen od slučajnih prolaznika..Mladića S.B. (23) iz Beočina, novosadska policija je privela zbog sumnje da je u nedelju, 27. juna pucao iz vatrenog oružja u svadbenoj kolini...Hici su se čuli dok je svabena kolona prolazila Bulevarom oslobođenja,  a o tom incidentu, policiju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.