Na crnogorskoj granici zaplijenjeno 18 kilograma kokaina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Nov.2023, 12:06

Na crnogorskoj granici zaplijenjeno 18 kilograma kokaina

Granična policija Crne Gore je spriječila krijumčarenje 18 kilograma kokaina na prelazu Debeli brijeg na granici sa Hrvatskom. Kako je saopštila policija, oko jedan sat iza ponoći 16. novembra, uhapšen je albanski državljanin A.H. star 34 godine koji je vozio automobil marke BMW francuskih registarskih tablica. "Detaljnom provjerom vozila, u specijalno izrađenom bunkeru, pronađeno je i oduzeto 18 pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna...
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Crnogorska policija na granici sa Hrvatskom zaplenila 18 kilogarama kokaina

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2023

Crnogorska policija zaplenila je noćas na graničnom prelazu sa Hrvatskom 18 kilograma kokaina, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.