Izvor: Blic, 02.Maj.2024, 20:50

"PROTIV MIKE ALEKSIĆA HTELA DA SVEDOČI I NJEGOVA SESTRA" Advokat otkrio šok činjenicu o suđenju samozvanom učitelju glume: Samo zbog jedne stvari je nisam pozvao

Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad devojkama koje su pohađale časove glume u njegovoj školi "Stvar srca", još uvek se sudi pred Višim sudom u Beogradu. Međutim, sve su češće situacije kada dolazi do odlaganja suđenja. Od 23 glavna pretresa, 15 je održano, a čak osam odloženo ili otkazano. Da li i koliko Mika Aleksić zloupotrebljava mogućnost odlaganja suđenja i da li će i ubuduće isto to raditi, govorio je advokat Borivoje Borojević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.