Kompanija AC Schnitzer tjunirala je model BMW X4 na 360ks snage

Izvor: Moto.rs, 08.Nov.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija AC Schnitzer tjunirala je model BMW X4 na 360ks snage

Kompanija AC Schnitzer je predstavila novi tjuning program za BMW X4 model. Ovaj crossover je opremljen novim prednjim i spojlerom i zadnjim difuzorom. Kompanija je takođe ponudila i kućišta retrovizora od ugljeničnih vlakana kao i različite točkove dimenzija od 18 do 22“.

Ostali detalji važni pomena kod ovog modela su sportski izduvni sistem kao i spušteno oslanjane koje smanjuje masu vozila za 20 do 35mm. Promene enterijera su relativno ograničene ali kupci mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << da naruče aluminijumske pedale, patosnice od velura. Kada je reč o performansama, AC Schnitzer su 2.0i motor ovog modela pojačali na 245ks snage. Slično, 28i model može da bude unapređen da proizvodi 294ks.

foto © AC Schnitzer
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.