FILMSKA PLJAČKA U ZEMUNU: Maskirani upali u menjačnicu, pa pobegli sa 30.000 evra!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKA PLJAČKA U ZEMUNU: Maskirani upali u menjačnicu, pa pobegli sa 30.000 evra!

Beogradska policija traga za dvojicom maskiranih lopova koji su noćas u Zemunu iz menjačnice koja se nalazi u jednom supermarketu, odneli oko 30.000 evra.

Na video snimku koji je policija uzela, vidi se da su vešti lopovi metalnom šipkom razbili staklo na vratima, a zatim uz pomoć "bmw" bez registarskih tablica uspeli da izvale sef koji je bio pričvršćen za pod.

Sef su odvukli tako što su jedan kraj sajle vezali za kuku na automobilu, a drugi kraj za ovaj predmet >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u kom se nalazio novac.

S obzirom na način na koji je učinjeno ovo krivično delo, pretpostavlja se da su u pitanju lopovi koji su redovno svraćali u ovaj market, tako da su dobro poznavali teren.

U toku je potraga za počiniocima.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika pljačka u Zemunu!

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017

Maskirani lopovi odneli iz menjačnice 30.000 evra...Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović..Na video snimku koji je policija uzela, vidi se da su vešti lopovi metalnom šipkom razbili staklo na vratima, a zatim uz pomoć "bmw" bez registarskih tablica uspeli da izvale sef koji je bio pričvršćen...

Nastavak na Mondo...

PLJAČKA U ZEMUNU Vukli sef sajlom na "bmw-u", odneli 30.000 EVRA

Izvor: Blic, 30.Jun.2017

Beogradska policija traga za dvojicom maskiranih lopova koji su noćas u Zemunu iz menjačnice koja se nalazi u jednom supermarketu, odneli oko 30.000 evra, saznaje "Alo!"...Na video snimku koji je policija uzela, vidi se da su vešti lopovi metalnom šipkom razbili staklo na vratima, a zatim uz pomoć...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.