BMW i Alibaba postaju partneri

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Okt.2020, 11:21

BMW i Alibaba postaju partneri

Nemački proizvođač luksuznih automobila BMW sklopio je u ponedeljak strateško partnerstvo s kineskim tehnološkim divom Alibababom koje predviđa saradnju na brendiranju, marketingu, uslugama i informacionoj tehnologiji

Cilj partnerstva je sprovođenje strategije digitalizacije u celom poslovnom procesu BMW-a koja bi trebalo da obuhvati i distributere, pokazuje memorandum o razumevanju.

BMW će tako postati prvi proizvođač automobila koji će koristiti Alibabin >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << poslovni operativni sistem (ABOS), a dve kompanije će zajednički pokrenuti i prvo internet preduzeće za prodaju i usluge.

Kupci će ubuduće putem interneta moći da kupuju BMW i MINI vozila i rezervišu usluge probne vožnje, popravke i održavanja, a uz podršku sistema ABOS nemački proizvođač i njegovi ovlašćeni distributeri će ubrzati i digitalnu transformaciju mreže u Kini.

Izvor: SEEbiz
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.