Izvor: 011vodič.com, 24.Jul.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW-OM PROJURIO KAO FURIJA Mesec dana od jezive nesreće u Strahinjića bana i skandalozno male kazne za bahatog vozača POJAVIO SE SNIMAK UDESA (VIDEO)

Snimak sa signurnosne kamere jednog lokala u Ulici Strahinjića bana u Beogradu pokazuje da je Dejan Marinković, koji je u ovoj ulici izazvao veliki udes u kom je povređena tročlana porodica, kroz ulicu projurio velikom brzinom, mnogo većom od dozvoljene. Dejan Marković je kobnog 27. juna automobilom marke BMW kroz ulicu projurio velikom brzinom, udario u automobil koji je izlazio iz sporedne ulice, a potom i u dva parkirana automobila, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nakon čega je jedan od njih uleteo u baštu kafića u Ulici Strahinjića bana na Dorćolu i tom prilikom povređena je tročlana porodica, uključujući i dete. Foto: Milan Ilic / RAS Srbija Sudar Strahinjića bana Otac je ostao zarobljen između automobila, koji je završio u bašti, i zida zgrade, dok je žena podletela pod automobil, kao i njeno dete. Kako su tada pričali svedoci horor nesreće, vozač automobila besno je izašao iz kola, vikao je na vozača prvog automobila u koji je udario, govorio devojci koja je bila za volanom da će je ubiti, a navodno je i drugu, koji je bio s njim, tražio da mu doda oružje. Foto: Milan Ilic / RAS Srbija Nakon toga Marković je pobegao sa lica mesta pre dolaska policije. Foto: Milan Ilic / RAS Srbija Strahinjića bana Marković je ekspresno zaključio sporazum o priznaju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom, i osuđen je na svega godinu dana kućnog zatvora zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Takođe mu je izrečena mera oduzimanja vozačke dozvole na šest meseci. Foto: Zoran Ilić, Milan Ilic / RAS Srbija Dejan Marković Porodica Maksimović, koja je povređena u ovom udesu, nezadovoljna presudom, najavila je pokretanje privatne tužbe protiv Markovića. More
The post BMW-OM PROJURIO KAO FURIJA Mesec dana od jezive nesreće u Strahinjića bana i skandalozno male kazne za bahatog vozača POJAVIO SE SNIMAK UDESA (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SRAMOTNA PRESUDA Divljao kroz Strahinjića bana, umalo ubio porodicu, vikao, pretio, pa pobegao i OVO JE NJEGOVA "KAZNA"?!

Izvor: Blic, 25.Jul.2019, 07:01

Dejan Marković koji je 27. juna BMW-om uleteo u baštu kafića u Ulici Strahinjića bana u samom centru Beograda i povredio goste lokala, ekspresno je sklopio sporazum sa Prvim osnovim tužilaštvom na svega godinu dana kućnog pritvora. Godinu dana u svom domu.. i to bez nanogvice. To je njegova kazna....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.