Izvor: Blic, 25.Jul.2019, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTNA PRESUDA Divljao kroz Strahinjića bana, umalo ubio porodicu, vikao, pretio, pa pobegao i OVO JE NJEGOVA "KAZNA"?!

Dejan Marković koji je 27. juna BMW-om uleteo u baštu kafića u Ulici Strahinjića bana u samom centru Beograda i povredio goste lokala, ekspresno je sklopio sporazum sa Prvim osnovim tužilaštvom na svega godinu dana kućnog pritvora. Godinu dana u svom domu... i to bez nanogvice. To je njegova kazna. Porodica Maksimović, Slađana, njen suprug Stefan i njihova dvoipogodišnja ćerkica tog dana povređeni su u ovom udesu i još se bore sa posledicama. Sada su šokirani ovom presudom i pokreću privatnu tužbu protiv pomahnitalog vozača.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRAMOTNA PRESUDA Divljao kroz Strahinjića bana, umalo ubio porodicu, vikao, pretio, pa pobegao i OVO JE NJEGOVA “KAZNA”?!

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019

Foto: RAS Srbija Dejan Marković koji je 27. juna BMW-om uleteo u baštu kafića u Ulici Strahinjića bana u samom centru Beograda i povredio goste lokala, ekspresno je sklopio sporazum sa Prvim osnovim tužilaštvom na svega godinu dana kućnog pritvora. Godinu dana u svom domu… i to bez nanogvice....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.