Uobičajena gužva na naplatnoj rampi kod Naisa (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 19.Jul.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uobičajena gužva na naplatnoj rampi kod Naisa (VIDEO)

U periodu od 1. juna do 15 jula ove godine kroz naplatnu rampu Nais prošlo je 50.000 vozila više nego u istom periodu prošle godine. Pojacan saobracaj iz pravca Beograda je tokom celog dana, ali su zadrzavanja do 5 minuta. Otvoreni su svi salteri za naplatu putarine, a tokom popodneva I veceri se ocekuje umereniji saobracaj. Kako nam je rekao Dragan Milic, sef naplatne rampe Veće gužve mogle bi da se naprave samo u slučaju vanrednih situacija na autoputu
Drugog vikenda jula >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << ove godine broj vozila koji je prošao naplatnu rampu kod Niša veći za 20 odsto u odnosu na drugi vikend jula prošle godine.
Prema Milicevim recima ovolika frekventnost vozila je uobicajena za letnji period, ali da se vec sa prvim vecernjim satima ocekuje saobracaj smanjenog intenziteta.
Deonica autoputa Beograd-Niš kod Umčara, gde je prethodnih dana bilo gužvi zbog radova, biće završena za dve nedelje, izjavio je danas direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak navodeći da je u planu da se na tom delu uradi 30 kilometara autoputa. Na toj deonici je prethodnih dana bilo problema i gužvi i zbog toga se petkom I subotom nece izvoditi radovi a ceo posao ce biti završen za dve nedelje. Reč je o 24 kilometra puta koji se gradi iz kredita Svetske banke, a ostalo je sredstava za izgradnju još četiri kilometra autoputa.

Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.