Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jun.2024, 10:21

Дневне инфо: Најважнија дешавања у Новом Саду за уторак 11. јун (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 11. јун за вас смо издвојили:
ОБНОВА ТОРЊА НА ПЕТРОВАРАДИНУ Ускоро почиње обнова једног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од симбола Новог Сада. Рестаурација сата на Петроварадинској тврђави који је прошле године претрпео велику штету за време суперћелијских олуја почеће ускоро и познато је да ће трајати 150 радних дана. Вредност инвестиције износи скоро 9 милиона динара, а ово је први пут после 2013. године да се ради на обнови торња са сатом. Подсетимо 2016. године, атуоматизовани су сатни механизам и звоник на торњу.
АПЕЛ ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ Завод за трансфузију крви Војводине најављује да ће свим добровољним даваоцима који крв буду дали данас од 07 до 19 часова бесплатно контролисати анализе из крви. Из Завода апелују на грађанство да буду хумани јер су им резерве крви смањене, посебно 0 и А крвне групе, а данас то могу урадити и на ФТН од 9 до 13 часова и у Студентском дому А од 12-15, као и на адреси Хајдук Вељкова 9а од 7 до 19 часова.
НАУЧНИ СКУП У САНУ Данас са почетком у 10 часова у Свечаној сали огранка САНУ у Новом Саду одржаће се научни скуп под називом “Да ли још постоји Западна парадигма”. Програм скупа предвиђено је да траје до 18 часова и 30 минута, а током дана биће одржано 20 научних предавања.
КОНЦЕРТ КЛАСИЧНЕ ГИТАРЕ Вечерас са почетком у 19 часова у згради СКЦНС-а у Малој галерији који се налази на адреси Владимира Перића Валтера 5 одржаће се концерт класичне гитаре у извођењу Илије Зеца.
ВРЕМЕ Уторак у Новом Саду са обилним падавинама. Дуваће слаб и умерен западни и сверозападни ветар, а температура ће се кретати од 18 до 25 степени.
Са најбитнијим и најзанимљивијим вестима из Новог Сада за среду чекамо сутра од 10 часова ујутру.
Malo kiše i puno besplatnih dešavanja u Novom Sadu ovog utorka! (utorak, 11. jun)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најважнија дешавања у Новом Саду за уторак 11. јун (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.