Bojana Barović
Bojana Barović

Bojana Barović rođena u Novom Sadu 22. Juna 1983. godine je srpska manekenka, model, i glumica.
Bojana Barović je srpska lepotica koja se oprobala u novinarstvu, muzici, manekenstvu i glumi.
Ima starijeg brata i sestru koji su joj velika podrška u životu. Mirno i srećno detinjstvo je od Bojane napravilo samostalnu, zdravu i jaku devojku kojoj nije predstavljalo problem da se rano odvoji od porodice i posveti se profesiji. Manekensku karijeru je započela u 14. godini kao članica modne agencije FOKS.

Imala je angažmane i posete širom Evrope i Azije. Na Tajlandu je živela dve godine, dok je u Parizu živela tri godine. Grad joj se veoma dopao, jer odiše istorijskom umetnošću i kulturom. Bivša članica i pevačica grupe Models, bila je i voditeljka Modnog kanala Moda Tv. Igrala je u popularnoj seriji How to make it in America. I jedno je od zaštitnih lica za Gilette i Blackberry. Njeno zanimanje manekenke je otvorilo vrata njenoj karijeri, samim tim je obišla i ceo svet.
Neko vreme je provela u Americi, u Njujorku, gradu koji je Bojanu fascinirao i opčinio.

Ubrzo se preselila u Los Anđeles i krenula je na časove glume. Dobila je ulogu u seriji How to make it in America, Kako uspeti u Americi, koja se prikazivala na kanalu NVO, danas se reprizira. Želja joj je da glumi u Holivudu i da igra Bond devojku. Našla se na naslovnicama poznatih svetskih magazina, kao što su Marie Claire i Lofficile. Što se tiče domaćih časopisa krasila je naslovne strane Lepota i Zdravlje, Kosmopolitan, i Maksima. Vodila je emisiju Jedan dan sa, zatim pojavljivala se u raznim kampanjama kao i u rijaliti seriji Survajvor. Kratko je bila pevačica grupe Models, zajedno sa Nevenom Adžemović, Ivanom Stamenković Sindi i Nađom Jokić.
Svidelo joj se da peva i nastupa u punim diskotekama i lokalima, i da se slika sa fanovima, ali novac koji je zarađivala nije mogao da zadovolji njene prohteve i životne obaveze.

2005. godine je započela vezu sa košarkašem Los Anđeles Lejkersa Pau Gasolom, koja je trajala dve godine, svuda su bili rado viđeni gosti. Ostali su u prijateljskim odnosima posle raskida. Mediji su je povezivali sa Markom Miškovićem, i mnogim zvezdama ali je Bojana to sve demantovala. 2009. godine je postala učesnica Survivora na Filipinima. Pošto je avanturista ovo iskustvo je gledala kao test kojim bi sebi pokazala koliko je snažna i jaka. Na ostrvu se zbližila sa pop pevačem Nikolom Rokvićem sa kojim je stupila u vezu. On ju je zaprosio na kraju svog nastupa koji je održao ispred Narodne skupštine za Novu 2015. godinu a Bojanin je odgovor bio potvrdan. Zbog obaveza je živela na relaciji Los Anđeles Beograd, i često je vremena provodila u avionu. Sada je u Srbiji i srećnija je zbog toga.

Kao mala je išla na balet i tekvondo, trenira jogu i borilačke veštine, govori više stranih jezika. Bila je instruktorka u Jelen kampu 2012. godine. Visoka je 174 cm a teška 55 kg. Nije uradila nijednu operaciju a često dobija komplimente da liči na glumicu Megan Foks. Bojana Barović i Nikola Rokvić nakon dugogodišnje veze su izgovorili sudbonosno da. Crkveno venčanje je održano u manastiru Mileševa gde su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog anđela.

Ovaj skladni par će kroz mesec dana postati i roditelji, za to vreme Bojana se bavi fotografijom i iščekuje nestrpljivo dan kada će postati majka.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

BIOSKOP NA OTVORENOM, ogromno dvorište i cveće na sve strane: Ovo je LUKSUZNI DOM Nikola Rokića u elitnom delu grada (FOTO)

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović godinama uživaju u ljubavi, a svoj luksuzni stan na Novom Beogradu uredili su po poslednjoj modi.

Izvor: Blic, 22.Apr.2024, 17:57

Detaljnije >>

"DA LI SAM JA NORMALAN, ŽENI JE KRENUO POROĐAJ, A JA IDEM U CRKVU?" Nikola Rokvić izneo nepoznate detalje iz privatnog života: "Nisam imao dinara"

Pevač Nikola Rokvić iz braka sa manekenkom Bojanom Barović dobio je troje dece - a njihov sin Simeon sada puni pet godina.

Izvor: Blic, 26.Feb.2024, 15:03

Detaljnije >>

U DVORIŠTU BIOSKOP I LAMPIONI, A U STANU PRAZNIČNA ČAROLIJA Zavirite u dupleks na Novom Beogradu u kom žive Nikola Rokvić i Bojana Barović

Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić svoju ljubav su započeli u rijalitiju, a danas su u srećnom braku, važe za jedan od najlepših parova na javnoj sceni i imaju troje dece.

Izvor: Blic, 19.Dec.2023, 09:18

Detaljnije >>

Bojana Barović pokazala KAKO DA SAVRŠENO nosite CRVENI KARMIN - Bez njega su praznici nezamislivi, a evo kako da izaberete pravu nijansu

Bojana Barović pokazala KAKO DA SAVRŠENO nosite CRVENI KARMIN - Bez njega su praznici nezamislivi, a evo kako da izaberete pravu nijansu

Prelepa manekenka i supruga Nikole Rokvića je spremna za praznike. Ona je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju uz opis - praznici kod kuće - a na usnama je imala crveni karmin.. Lepa manekenka Bojana Barović Rokvićstavila je na poslednjoj fotografiji na društvenoj mreži Instagram crveni ruž, a dobro znamo da ova nijansa karmina potpuno menja svaku kombinaciju i daje potrebnu dozu glamura i elegancije svakom autfitu. Bojana...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 13:25

Detaljnije >>

(FOTO) BIOSKOP NA OTVORENOM, PROSTRANO DVORIŠTE I ŠARENO CVEĆE: Zavirite u dom porodice Rokvić, spoj luksuza i prirode

Pevač Nikola Rokvić i bivša manekenka Bojana Barović godinama uživaju u bračnom životu koji predstavlja pravu idilu.

Izvor: Blic, 08.Nov.2023, 15:22

Detaljnije >>