Težak udes na autoputu, povrijeđena državljanka Makedonije

Izvor: Cafe.ba, 25.Avg.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes na autoputu, povrijeđena državljanka Makedonije

Na autoputu Beograd - Niš, kod Markovca, u saobraćajnoj nezgodi teško je povrijeđena ženska osoba iz Makedonije i prevezena u Urgentni centar u Beogradu.

Nezgoda se dogodila jutros oko osam sati kada je vozilo registarskih oznaka Makedonije, na kolovoznoj traci prema Beogradu udarilo u zaštitnu ogradu pored puta, izjavila je Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba <<
U automobilu su bile tri osobe, dva muškarca i jedna žena, a ljekaru se naknadno zbog povreda javio i jedan muškarac dok je drugi ostao nepovrijeđen, dodala je Cvetić.

Ona je dodala da je u toku utvrdjivanje uzroka nesreće.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Jagodina

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Težak udes na autoputu, povrijeđena državljanka Makedonije

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2014

Na autoputu Beograd - Niš, kod Markovca, u saobraćajnoj nezgodi teško je povrijeđena ženska osoba iz Makedonije i prevezena u Urgentni centar u Beogradu...Nezgoda se dogodila jutros oko osam sati kada je vozilo registarskih oznaka Makedonije, na kolovoznoj traci prema Beogradu udarilo u zaštitnu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.