REFLEKSIJA: Konkurs za nagradu za dostojno izveštavanje o siromaštvu i socijalnoj isključenosti

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Maj.2024, 15:01

REFLEKSIJA: Konkurs za nagradu za dostojno izveštavanje o siromaštvu i socijalnoj isključenosti

Evropska mreža protiv siromaštva – Srbija raspisala je Konkurs za Nacionalnu nagradu za dostojno izveštavanje o siromaštvu i socijalnoj isključenosti „Refleksija“.

 
 
Ova nagrada dodeljuje se za novinarske radove i medijske fotografije koji su objavljeni u štampanim, elektronskim i onlajn medijima na ovu temu, a koji su od nacionalnog, regionalnog i lokalnog značaja.
 
„Refleksija“ je, kako navode u Evropskoj mreži protiv siromaštva, netipična nagrada, s obzirom na to da žiri koji ocenjuje radove čine osobe sa iskustvom siromaštva i socijalne isključenosti među kojima su korisnici socijalnih usluga, osobe sa invaliditetom, pripadnici nacionalnih manjina, mlade i nezaposlene...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.