Šleper usmrtio dva vojnika na autoputu

Izvor: Radio 021, 07.Sep.2017, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šleper usmrtio dva vojnika na autoputu

Dva pripadnika Vojske Srbije poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći na auto putu Beograd – Niš, nedaleko od aleksinačkog sela Draževac, kada je na njih naleteo šleper i usmrtio ih na licu mesta.

Tragedija se desila oko 22:40 časova, na deonici između Aleksinca i Draževca, u traci autoputa kojom se ide ka Nišu.

Ono što se za sada zna jeste to da su u pitanju profesionalni vojnici, kako se nezvanično saznaje, pripadnici jedinice Vojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << policije iz Niša. Oni su se kolegama išli autoputem u dva džipa marke "puh", ali su se u jednom trenutku zaustavili u zaustavnoj traci, sa upaljenim rotacionim svetlima, verovatno jer je vozač jednog terenca posumnjao na kvar.

Dvojica nastradalih su, pretpostavlja se, bili ispored vozila kada je na njih naleteo teretni kamion, beogradskih registarskih oznaka, koji se takođe kretao ka Nišu. Kamion koji je pokosio dvojicu vojnika zaustavio se tek više od 50 metara od mesta nesreće.

Kako saznaje "Blic" na samom šleperu bilo je vidljivo oštećenje na desnoj strani kabine, kojom je i udario i usmrtio vojnike.

Kako je došlo do tragedije, znaće se nakon istrage.

Autor: Blic
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Vojska Srbije,   Aleksinac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šleper pokosio dva vojnika na auto-putu, na mestu mrtvi

Izvor: B92, 07.Sep.2017

Beograd -- Dva pripadnika Vojske Srbije poginula su noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd – Niš kod Aleksinca, kada je na njih naleteo šleper...Kako je potvrdilo Ministarstvo odbrane u saopštenju, stradali su pripadnici 3. bataljona Vojne policije kapetan Vladan Jovanović...

Nastavak na B92...

Šleper na autoputu usmrtio dva vojnika

Izvor: N1 televizija, 07.Sep.2017

Dva pripadnika Vojne policije poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš, nedaleko od aleksinačkog sela Draževac, kada je na njih naleteo šleper i usmrtio ih na licu mesta...Nesreća se dogodila oko 22.45 časova, a stradali su kapetan Vladan Jovanović (1985) iz Pirota...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.