Pojačan saobraćaj, nema čekanja na naplatnoj rampi Nais

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, nema čekanja na naplatnoj rampi Nais

Na naplatnoj rampi Nais, na Autoputu Beograd-Niš trenutno nema čekanja i zadržavanje vozača je najviše dva do tri minuta, rekao je danas Tanjugu šef naplate putarine na ovoj deonici Dragan Milić.

On je precizirao da je saobraćaj pojačanog intenziteta i da je za pet odsto povećan u odnosu na isti period prošle godine.

"Mi smo blagoremeno preduzeli sve da do gužvi ne dođe -angažovali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << smo ekipe rezervnih inkasanata, svi raspoloživi kanali su u funkciji 24 sata dnevno, a po potrebi ćemo otvoriti i dodatne", istakao je Milić.

Prema njegovim rečima, "na vidnim mestima na naplatnoj rampi istaknuta su obaveštenja za vozače, napisana na tri strana jezika-nemačkom, engleskom i turskom, a inkasanti imaju dovoljno sitnog novca za vraćanje kusura".

Na Naisu očekuju da se intenzitet saobraćaja povećava do prvog vikenda  u avgustu, kada se kretanje okreće ka Beogradu.

Nais je posle Bubanj Potoka najfrekventinja naplatna rampa u Srbiji tokom letnjih meseci.

Operateri na Naisu su u neprekidnom kontaktu sa graničnim prelazima i prema njihovim informacijama na prelazima Gradina prema Bugarskoj i Preševo prema Makedoniji, takođe, nema dužih zadržavanja.

Među vozačima koji koriste ovaj pravac najviše ima državljana Turske, Bugarske, Albanije i domaćih turista koji odlaze na odmor prema Bugarskoj i Grčkoj.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dobra vest ako putujete

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015

Na naplatnoj rampi Nais, na Autoputu Beograd-Niš trenutno nema čekanja i zadržavanje vozača je najviše dva do tri minuta, rekao je danas Tanjugu šef naplate putarine na ovoj deonici Dragan Milić...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..On je precizirao da je saobraćaj pojačanog intenziteta i da je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.