PRETRČAVAO AUTOPUT PA POGINUO

Izvor: Kurir, 22.Sep.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETRČAVAO AUTOPUT PA POGINUO

BEOGRAD - Loša procena ga odvela u smrt! Slobodan Vučić (78) poginuo je juče oko 15 sati na autoputu Beograd-Niš kod BIP pošto je pokušao da pretrči na drugu stranu puta! Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila kad je na njega naleteo automobil „pežo“, koji se kretao iz pravca Novog Beograda prema Nišu. Udarac je bio toliko jak da je nesrećni čovek preminuo na licu mesta. Kad je stigla ekipa Hitne pomoći, lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Prema rečima očevidaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sve se odigralo u

BEOGRAD - Loša procena ga odvela u smrt!

Slobodan Vučić (78) poginuo je juče oko 15 sati na autoputu Beograd-Niš kod BIP pošto je pokušao da pretrči na drugu stranu puta! Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila kad je na njega naleteo automobil „pežo“, koji se kretao iz pravca Novog Beograda prema Nišu. Udarac je bio toliko jak da je nesrećni čovek preminuo na licu mesta. Kad je stigla ekipa Hitne pomoći, lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Prema rečima očevidaca, sve se odigralo u sekundi.

- Čekao sam prevoz na stanici i video muškarca koji pokušava da pređe na drugu stranu autoputa. Mislim da nije primetio da mu se automobil vrlo brzo približava. U sledećem trenutku ga je bukvalno pokosio - ispričao je šokirani očevidac.

Inače, saobraćaj na tom delu puta je usporen zbog radova na Gazeli. Policija pretpostavlja da je nesrećni čovek mislio da će zbog toga lako preći ulicu i izbeći pešačenje preko prolaza do druge strane puta.

- Sigurno je mislio da će pretrčati pre automobila koji su nailazili i da mu se ništa neće dogoditi. Međutim, nije bio pažljiv, žurio je i nastradao - ispričao je jedan od očevidaca.

Policija je juče obavila uviđaj na mestu nesreće i uskoro će biti poznate sve okolnosti pod kojima se ona dogodila. Podsetimo, Zakonom o bezbednosti saobraćaja je pešacima strogo zabranjen prelazak preko autoputa.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretrčavao autoput pa poginuo

Izvor: CrnaHronika.rs, 22.Sep.2011

Slobodan Vučić (78) poginuo je juče oko 15 sati na autoputu Beograd-Niš kod BIP pošto je pokušao da pretrči na drugu stranu puta! Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila kad je na njega naleteo automobil „pežo“, koji se kretao iz pravca Novog Beograda prema Nišu. Udarac je bio toliko...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.