SMRT ISPOD AUTOBUSA

Izvor: Kurir, 23.Sep.2011, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT ISPOD AUTOBUSA

BEOGRAD - Stradao motociklista! Motociklista Nikola Popović (31) iz Beograda poginuo je juče oko 14 sati u teškom udesu na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Petlovo brdo! Tragedija se dogodila kad se on, vozeći „suzuki“, direktno sudario s autobusom privatnog prevoznika na relaciji Beograd-Barajevo. Od povreda zadobijenih u udesu, Nikola je izdahnuo na licu mesta.

BEOGRAD - Stradao motociklista!

Motociklista Nikola Popović (31) iz Beograda poginuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je juče oko 14 sati u teškom udesu na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Petlovo brdo! Tragedija se dogodila kad se on, vozeći „suzuki“, direktno sudario s autobusom privatnog prevoznika na relaciji Beograd-Barajevo. Od povreda zadobijenih u udesu, Nikola je izdahnuo na licu mesta.

- Nikola je pre udesa pokosio ženu koja je prelazila ulicu na pešačkom prelazu. Od siline udara ona je letela nekoliko metara, a on je nastavio da vozi. Posle toga je najverovatnije izgubio kontrolu nad motociklom, prešao na drugu stranu puta, pao i podleteo pod autobus koji je izlazio iz stanice. Telo je po inerciji nastavilo da se kreće i zaustavilo se kod zadnjih točkova vozila, a motor je leteo još pedesetak metara i gotovo se raspao - objasnio je sagovornik Kurira blizak istrazi.

Očevici su ispričali da je prizor bio jeziv.

- Strašno! Krvi je bilo na sve strane... Vatrogasci su morali dizalicom da podižu autobus kako bi izvukli telo - ispričao je stariji gospodin.

Prema njegovim rečima, na mesto nesreće su ubrzo stigli njegov drug, brat i ostali članovi porodice.

- Jezivo je bilo slušati krike njegovog brata. Prijatelj je morao da mu pokirva oči kako ne bi video samleveno telo svog brata - rekao je očevidac.

Starica povređena

Žena na koju je naleteo Nikola zadobila je teške povrede.

- Pacijentkinja je stara između 60 i 70 godina. Ona je u ovoj nezgodi zadobila potres mozga, a pošto je bila dezorijentisana i nekomunikativna, nismo uspeli da saznamo njeno ime. Njoj su povređeni i desno rame i desni skočni zglob, pa je prebačena u Urgentni centar - kazala je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.