Nikola Kojo poludeo pa podelio bes sa fanovima

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Kojo "poludeo" pa podelio bes sa fanovima

Proslavljeni glumac Nikola Kojo često na svom Tviter nalogu kritikuje pojedine situacije koje ga nerviraju. Ovog puta, to je bila gužva na autoputu Beograd-Niš.

On je postavio video u kojem se vidi da se u traci suprotnoj od one u kojoj se on nalazi, kolona vozila bukvalno ne pomera.

Kojo je snimio video vožnje u jednoj i stagniranja u drugoj traci, i prokomentarisao da smo "bedni miševi i da bismo možda preživeli i da nam puste gas".

Slobodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gospodo botovi tvrdite da tako mora. Ima ovde ljudi koji su putovali po zemljama gde se vodje ne iživljavaju na sopstvenom narodu.. https://t.co/g0UvTfwnR9— Nikola Kojo (@NikolaKojo2) October 22, 2017
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.