Motociklista poginuo na autoputu, saputnica teško povređena

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2020, 11:16

Motociklista poginuo na autoputu, saputnica teško povređena

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš sinoć u 22.30 na isključenju kod Bubanj potoka poginuo je motociklista, a njegova saputnica je teško povređena kada je motor udario u zaštitnu ogradu, javio je RTS.

Teško povređena 43-godišnja žena posle ukazane pomoći prebačena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra u Beogradu.

U drugom udesu, u Ulici kneza Višeslava sinoć oko 22.50, teške povrede zadobila je 20-godišnja devojka, rečeno je u Hitnoj pomoći.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

POGINUO OTAC TROJE DECE, MAJKA TEŠKO POVREĐENA: Detalji stravične nesreće kod Bubanj Potoka

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 07:45

Motociklista je izleteo s puta, udario u zaštitnu ogradu, pao van kolovoza i nastradao na mestu...Motociklista i otac troje dece Goran G. (41) iz Smedereva poginuo je, dok je njegova dve godine mlađa supruga teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu kod Bubanj potoka,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.