Izmena saobraćaja na autoputu kroz Beograd

Izvor: Studio B, 12.Jul.2011, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena saobraćaja na autoputu kroz Beograd

Za saobraćaj je zatvorena desna zaustavna traka autoputa E - 75 na deonici od BIP-a do benzinske stanice „Stek", iz pravca Šida ka Nišu.

Istovremeno, za saobraćaj je otvorena srednja vozna traka iz pravca Šida ka Nišu, na deonici od mosta „Gazela" do benzinske pumpe „Stek". Takođe u istom smeru zatvoreno je isključenje sa aupoputa ka Hitnoj pomoći, kao i uključenje u suprotnom pravcu, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Saobraćaj će se tokom izvođenja radova odvijati dvosmerno, kolovoznom trakom u smeru od Niša ka Šidu, dok će se preusmeravanje saobraćaja realizovati kod „Sava centra".

Takođe, zbog rekonstrukcije mosta „Gazela", od srede 13. do 24. jula , u periodu od ponoći do četiri sata ujutro, za saobraćaj će biti zatvoreni izlazi sa autoputa iz pravca Niša koji vode u Savsku ulicu i ka Sajmu. Alternativni pravac kretanja, kako je precizirano, biće isključenje sa autoputa E - 75 ka Ulici kneza Miloša, Višegradskoj, Resavskoj i Miloša Pocerca do Sarajevske, odnosno Savske i dalje u željenom pravcu.

U nastavku radova na stubovima javne rasvete na središnjem razdelnom pojasu „Gazele" za saobraćaj će, 14. jula, od ponoći do četiri sata ujutro, biti zatvorena leva traka u smeru iz Šida ka Nišu i dostupna samo krajnje desna vozna traka.

„Putevi Srbije" navode da zbog rekonstrukcije mosta sve dosadašnje izmene ostaju na snazi i apeluju na učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmena saobraćaja zbog radova na Gazeli

Izvor: Blic, 13.Jul.2011, 09:25

Od večeras u ponoć do 24. jula u četiri sati ujutro, biće zatvoren ulaz u saobraćajnicu, koja sa autoputa , iz pravca Niša, ispod mosta Gazela, vodi ka Savskoj ulici i Sajmu, zbog izvođenja radova na rehabilitraciji Gazele, najavili su danas "Putevi Srbije."..Alternativni pravac za vozila je isključenje...

Nastavak na Blic...

Izmene u saobraćaju zbog radova na Gazeli

Izvor: S media, 13.Jul.2011

Zbog izvođenja radova na rehabilitaciji Gazele biće zatvoren ulaz u saobraćajnicu koja iz pravca Niša vodi ka Savskoj ulici i Sajmu. Od danas do kraja septembra biće ukinuto i autobusko stajalište na mostu Gazela, kao i pešačke staze. ..Od večeras u ponoć do 24. jula u četiri sati ujutro,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.