Izvor: Blic, 04.Avg.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DOBILI BLIZANCE VANTELESNOM OPLODNJOM, A IZGUBILI IH OBOJE U 24 SATA" Dečaci (8) koji su sa ocem i babom stradali u stravičnom udesu kod Požarevca došli su kod tate na raspust

Aleksandar Pešić (42) iz Kragujevca, njegova majka Stanica (75) i osmogodišnji sin poginuli su u subotu ujutru na autoputu Niš-Beograd, kod skretanja za Požarevac, kada je na njihov “citroen” naleteo “folksvagen šaran”, za čijim volanom je bio finski državljanin Adem Smail (49).
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput,   Citroen,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dobili blizance vantelesnom oplodnjom, a izgubili ih oboje u 24 sata" Srbijom vlada muk posle nesreće na auto-putu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2019

U jednom momentu, Dragutin je izgubio celu porodicu...Aleksandar Pešić (42) iz Kragujevca, njegova majka Stanica (75) i osmogodišnji sin poginuli su u subotu ujutru na autoputu Niš-Beograd, kod skretanja za Požarevac, kada je na njihov "citroen" naleteo "folksvagen šaran", za čijim volanom je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

CRNI DAN NA SRPSKIM PUTEVIMA Nižu se tragedije, SEDMORO MRTVIH za 24 sata, među njima i deca

Izvor: Blic, 04.Avg.2019

Aleksandar Pešić (42) iz Kragujevca, njegova majka Stanica (75) i osmogodišnji sin poginuli su juče, oko deset sati, na autoputu Niš-Beograd, kod skretanja za Požarevac, kada je na njihov “sitroen” naleteo “folksvagen šaran”, za čijim volanom je bio finski državljanin Adem S. (49).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.