UPOZORENJE ZA SVE VOZAČE! Saobraćaj se odvija jednom trakom, očekuju se VELIKE GUŽVE na auto-putu ka Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 10:49

UPOZORENJE ZA SVE VOZAČE! Saobraćaj se odvija jednom trakom, očekuju se VELIKE GUŽVE na auto-putu ka Beogradu

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i strpljivi

Na autoputu E-75, Niš-Beograd, i danas se u popodnevnim i večernjim satima očekuje usporeno odvijanje saobraćaja u smeru ka glavnom gradu, jer se u zoni petlje Umčari i na deonici Mali Požarevac-Vrčin izvode radovi na sanaciji nadvožnjaka, odnosno kolovoza.

U zoni radova saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je danas iz JP "Putevi Srbije".

Iz tog preduzeća apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i strpljivi, i prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Gužvi na deonici autoputa od Malog Požarevca do Beograda bilo je i sinoć, da su iz "Puteva Srbije" vozačima savetovali da koriste alternativni pravac - isključenje na petlji Mali Požarevac i Avalski put.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.