Normalizovan saobraćaj kod Autokomerca

Izvor: B92, 09.Avg.2020, 13:32

Normalizovan saobraćaj kod Autokomerca

JP Putevi Srbije saopštilo je da je na autoputu E-70, deonica kod petlje Beograd, kod Autokomerca, u smeru ka Šidu - saobraćaj normalizovan nakon nezgode.

Na autoputu E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, od 11. avgusta do 14. avgusta radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu, iz pravca Beograda ka graničnom prelazu Batrovci (leva kolovozna traka). U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati u voznoj traci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Beograd-Pančevo, do 24. avgusta radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu, smer Pančevo - Beograd. U zoni radova, za saobraćaj zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi od 22.00 do 06.00č, a nedel?om od 07.00 do 17.00 časova.

Na autoputu E-70, deonica Sremska Mitrovica-Ruma, u smeru ka Sremskoj Mitrovici - radovi na pojačanom održavanju. Saobraćaj se odvija dvosmerno na desnom kolovozu auto-puta.

Na naplatnoj stanici Požarevac - nema zadržavanja vozila.

Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policij, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JP Putevi Srbije: Zbog radova na auto-putu Niš-Beograd mogući zastoji

Izvor: Beta, 09.Avg.2020

Javno preduzeće "Putevi Srbije" je danas obavestilo javnost da se na auto-putu Niš-Beograd očekuje usporen saobraćaj zbog radova kod petlje Umčari i na deonici Mali Požarevac-Vrčin.U zoni tih radova vozila idu samo jednom saobraćajnom trakom."Putevi Srbije" su saopštili i da je posle saobraćajne...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.