(VIDEO) NIKADA NISU SPAVALI RAZVOJENO: Proslavili 80 godina braka u bolnici

Izvor: Kurir, 13.Nov.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NIKADA NISU SPAVALI RAZVOJENO: Proslavili 80 godina braka u bolnici

Dajana i Vili Robikond iz Kanade slave 80. godišnjicu braka. Njemu je 101 godina, a njoj 99, oboje se kreću pomoću kolica i nose slušne aparate, ali to im ne smeta da stalno pričaju. Kako kažu, i oni su imali raznih problema i kriza u braku, ali ljubav koju osećaju jedno prema drugom bila je jača. Njihova ćerka Galant rekla je novinarima da svoje roditelje nikad u životu nije videla u svađi.

"Oni stalno o nečemu razgovaraju, popravljaju stvari i nikad nisu poludeli jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na drugo. Ljubav među njima može se osetiti i danas, iako se poslednjih nekoliko nedelja ne osećaju dobro kao pre" ispričala je Galant i dodala kako već neko vreme žive u regionalnoj bolnici.

Prvi put nakon što su videli sobu u kojoj će spavati, s dva razdvojena kreveta, rekli su kako nikad nisu spavali svako u svom krevetu, pa neće ni tamo. Spojili su im krevete tako da izgledaju kao bračni par.

Svetski rekorderi po dužini bračnog staža verovatno su Karam i Kartari Čand iz Velike Britanije koji su zajedno čak 90 godina, odnosno biće tačno toliko 10 decembra.

After 80 years of marriage, Diana and Willie Robichaud may have some trouble hearing each other, but they're as in love as ever. Bridget Yard paid them a visit today for their anniversary and spoke with the couple and their children.

(24sata.hr)

Autor: Foto: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.