U braku 80 godina: U bolnici tražili bračni krevet

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U braku 80 godina: U bolnici tražili bračni krevet

Dajana i Vili Robikond iz Kanade su poživeli toliko dugo da su uspjeli da proslave 80. godišnjicu braka. Njemu je 101 godina, a njoj 99, oboje se kreću pomoću kolica i nose slušne aparate, ali to im ne smeta da stalno pričaju.

Kažu kako su i oni imali raznih problema i kriza u braku, ali ljubav koju osjećaju jedno za drugo bila je jača. Njihova kćerka Galant rekla je novinarima da svoje roditelje nikad u životu nije vidjela ljute.

- Oni stalno o nečemu razgovaraju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << popravljaju stvari i nikad nisu poludeli jedno na drugo. Ljubav među njima može se osjetiti i danas, iako se posljednjih nekoliko nedjelja ne osjećaju dobro kao prije - ispričala je Galant i dodala kako već neko vrijeme žive u regionalnoj bolnici.

Prvi put nakon što su vidjeli sobu u kojoj će spavati, s dva razdvojena kreveta, rekli su kako nikad nisu spavali svako u svom krevetu , pa neće ni tamo. Spojili su im krevete tako da izgleda kao bračni, piše CBC News.

Svjetski rekorderi po dužini bračnog staža vjerovatno su Karam i Kartari Čand iz Velike Britanije koji su zajedno čak 90 godina, odnosno biće tačno toliko 10 decembra.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

(VIDEO) NIKADA NISU SPAVALI RAZVOJENO: Proslavili 80 godina braka u bolnici

Izvor: Kurir, 13.Nov.2015, 11:45

Dajana i Vili Robikond iz Kanade slave 80. godišnjicu braka. Njemu je 101 godina, a njoj 99, oboje se kreću pomoću kolica i nose slušne aparate, ali to im ne smeta da stalno pričaju. Kako kažu, i oni su imali raznih problema i kriza u braku, ali ljubav koju osećaju jedno prema drugom bila je jača....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.