(VIDEO) NIKADA NISU SPAVALI RAZVOJENO: Proslavili 80 godina braka u bolnici
Foto: Facebook Video/screenshot

Nikada se nisu svađali

(VIDEO) NIKADA NISU SPAVALI RAZVOJENO: Proslavili 80 godina braka u bolnici

Žena -
Dajana i Vili Robikond iz Kanade slave 80. godišnjicu braka. Njemu je 101 godina, a njoj 99, oboje se kreću pomoću kolica i nose slušne aparate, ali to im ne smeta da stalno pričaju. Kako kažu, i oni su imali raznih problema i kriza u braku, ali ljubav koju osećaju jedno prema drugom bila je jača. Njihova ćerka Galant rekla je novinarima da svoje roditelje nikad u životu nije videla u svađi.
Foto:Facebook video/screenshot
Foto:Facebook video/screenshot

"Oni stalno o nečemu razgovaraju, popravljaju stvari i nikad nisu poludeli jedno na drugo. Ljubav među njima može se osetiti i danas, iako se poslednjih nekoliko nedelja ne osećaju dobro kao pre" ispričala je Galant i dodala kako već neko vreme žive u regionalnoj bolnici. Prvi put nakon što su videli sobu u kojoj će spavati, s dva razdvojena kreveta, rekli su kako nikad nisu spavali svako u svom krevetu, pa neće ni tamo. Spojili su im krevete tako da izgledaju kao bračni par.Svetski rekorderi po dužini bračnog staža verovatno su Karam i Kartari Čand iz Velike Britanije koji su zajedno čak 90 godina, odnosno biće tačno toliko 10 decembra.

80 years

After 80 years of marriage, Diana and Willie Robichaud may have some trouble hearing each other, but they're as in love as ever. Bridget Yard paid them a visit today for their anniversary and spoke with the couple and their children.

Posted by CBC New Brunswick on Thursday, September 3, 2015

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track