VEROVATNO NISTE ZNALI: Treći Marvelov Spajdermen vozi ZVERSKI automobil, pogledajte kako izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 18:23

VEROVATNO NISTE ZNALI: Treći Marvelov Spajdermen vozi "ZVERSKI" automobil, pogledajte kako izgleda

Tom Holand i njegova mašina.

Glumac Tom Holand, najpoznatiji po ulozi Spajdermena u Marvelovoj filmskoj franšizi, počastio je sebe sa, ni manje ni više, nego luksuznim Porscheovim električnim automobilom - Taycanom.

Uloga Spajdermena donela je glumcu svetsku slavu, a samim tim i velike svote novca. Automobil Porsche Taycan Turbo S, koji se nalazi u njegovom vlasništvu, je električni automobil sa baterijom od 460kV, koji ima čak preko 600KS i obrtnim momentom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 1.050Nm.

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Dugačak je 4.963 mm, širok 1.966 mm i visok je 1.378 mm. Kombinovana potrpšnja električne energije, na 100 pređenih kolometara, iznosi mu 26kV. Kombinovani električni domet mu je 482km. Bateriju može napuniti za samo 22,5 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.