UDAJE SE LEPA VODITELJKA: Došlo je vreme da zasnujem porodicu

Izvor: Kurir, 15.Mar.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDAJE SE LEPA VODITELJKA: Došlo je vreme da zasnujem porodicu

Marija Kilibarda retko govori o svom privatnom životu, ali je priznala da sa verenikom Vladom Radmanovićem teži ka potomstvu i zasnivanju porodice.

Lepa voditeljka priznala je da su njeni planovi u bliskoj budućnosti vezani isključivo za privatni život.

"Mislim da ne postoje pripreme za brak, niti testovi koji bi utvrdili da li ste spremni ili niste. Slično je i sa ulogom roditelja. Za te najvažnije životne uloge čovek nikada nije do kraja spreman, samo može da im teži više ili manje. A ja svakako težim tome", rekla je Kilibarda.

Hello

Autor: Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Marija Kilibarda uskoro pred oltarom

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2016

Marija Kilibarda, predivna TV voditeljka, rijetko govori o svom privatnom životu, ali je priznala da sa vjerenikom Vladom Radmanovićem teži ka potomstvu i zasnivanju porodice...Marija je priznala je da su njeni planovi u bliskoj budućnosti vezani isključivo za privatni život..."Mislim da ne postoje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.