Izvor: Blic, 17.Maj.2024, 15:41

OJADIO FIRMU ZA 13.000 LITARA GORIVA: Uhapšen muškarac u Zrenjaninu

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su M. S. (40) iz okoline Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pronevera. Sumnja se da je on, kao zaposleni u jednoj firmi u okolini Zrenjanina, od avgusta prošle do kraja marta ove godine, neovlašćeno koristeći kompanijsku karticu kupio 13.076 litara goriva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija Zrenjanin: Uhapšen jer je kompanijskom karticom neovlašćeno kupio 13.076 litara goriva

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2024

Policija je uhapsila žitelja okoline Novog Sada zbog sumnje da je neovlašćeno koristeći kompanijsku karticu kupio 13.076 litara goriva, saopštila je danas Policijska uprava Zrenjanin.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

VEZIVAO DETE LANCEM I GUMAMA DA NE BI IZAŠAO IZ KUĆE! Uhapšen otac sadista zbog STRAVIČNOG zlostavljanja deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2024

Danas je u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan muškarac zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.