Marija Kilibarda za novi “Hello!”: Vreme je da zasnujem porodicu

Izvor: Svet, 15.Mar.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kilibarda za novi “Hello!”: Vreme je da zasnujem porodicu

Jedna od najlepših voditeljki, zaštitno lice televizije “Prva”, Marija Kilibarda već deceniju i po polako, ali sigurno osvaja srca publike svojim vedrim duhom i predanim radom. Pozitivna energija kojom zrači posledica je unutrašnjeg zadovoljstva, a sama priznaje da joj poslednjih godina sreću najviše donose putovanja i mirne večeri udvoje, koje je rado zamenila za noćne izlaske. Atraktivnoj brineti tridesete su donele mudrost i smirile njen nemirni temperament, pa u skladu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tim pravi životne planove. Iako sve ređe govori o svom intimnom životu, Marija uživa u vezi sa bivšim košarkašem Vladimirom Radmanovićem, sa kojim se verila u septembru prošle godine, a sada oboje teže zasnivanju porodice i potomstvu.
Kakvi su vam planovi za budućnost?
“Oni su pre svega vezani za moj privatni život.”
Da li to znači da ste spemni za brak?
“Mislim da ne postoje pripreme za to, niti testovi koji bi utvrdili da li ste spremni ili niste. Slično je i sa ulogom roditelja. Za te najvažnije životne uloge, čovek nikada nije do kraja spreman, samo može da im teži više ili manje.”
Težite li trenutno zasnivanju porodice?
“Svakako.”
Da li to prvenstveno ima veze sa tim što ste pronašli srodnu dušu?
Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka 14. marta.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Kilibarda za novi “Hello!”: Vreme je da zasnujem porodicu

Izvor: Scandal.rs, 15.Mar.2016

Jedna od najlepših voditeljki, zaštitno lice televizije “Prva”, Marija Kilibarda već deceniju i po polako, ali sigurno osvaja srca publike svojim vedrim duhom i predanim radom. Pozitivna energija kojom zrači posledica je unutrašnjeg zadovoljstva, a sama priznaje da joj poslednjih godina sreću...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.