SUVIŠE VRUĆE U AUTOMOBILU? Evo KAKO da SPUSTITE temperaturu za 10 stepeni u NEKOLIKO SEKUNDI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUVIŠE VRUĆE U AUTOMOBILU? Evo KAKO da SPUSTITE temperaturu za 10 stepeni u NEKOLIKO SEKUNDI! (VIDEO)

Korisno znati!

Sesti u kola koja su dugo bila na suncu i u kojima je visoka temperatura vrlo je neprijatno, ali čak i opasno po zdravlje. Ovo su efikasni saveti da vrlo lako i brzo "ohladite" svog mezimca.

ODVOJITE MINUT! Ovo je NAJBOLJI način za pakovanje gepeka, bez nerviranja! (VIDEO)

IDE KAO ALVA: Tesla postavila ISTORIJSKI REZULTAT! (VIDEO)

Oni koji su isprobali ovaj metod kažu da spušta temperaturu u vozilu za 10 stepeni. Sve što treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uredite je:

SEAT DOMINACIJA: U kratkom periodu postali PROFITABILNA KOMPANIJA, a predviđali im POTOP

Dobro je na sedišta, posebno ako su kožna, staviti nekakav pamučni materijal - tako ćete lakše sesti na njih jer neće biti toliko vruća.

Volan je dobro okrenuti u stranu kod parkiranja, tako će, kad se vratite i stavite u početni položaj, najvažniji deo (gde su vam dlanovi) biti hladan.

Golf dvojka sa 750 konja - e to je TJUNING! VRMMMM! (VIDEO)

VOZAČI! Ako ne uradite OVU stvar prilikom parkiranja, sledi vam PAPRENA KAZNA i 8 kaznenih bodova!

Uz to, pre napuštanja automobila na menjač stavite neku navlaku, može i staru čarapu, pa ni on neće biti toliko vruć kad ponovno sednete za volan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.